Autor: 021.rs

Novi Sad
04.07.2022.
12:19 > 13:09
Glavni pretres u suđenju po tužbi suvlasnice Galensa Sanje Petrić protiv novosadske aktivistkinje Dragane Arsić odloženo je još jednom, treći put.
  • xevesev

    06.07.2022 21:26
    POLITIČKI POSREDNIK
    Politički posrednik izmedju gradske vlasti i pravosudja je zamenik gradonačelnika Novog Sada. Preko njega idu svi signali prema sudu i povratne informacije iz suda prema političkim funkcionerima vladajuće stranke. On ima brojeve svih predsednika sudova i tužilaca, tako da se želje i naredbe odmah realizuju. Arsićki se mora pomoći kao i u slučaju Jovanjica, šta reći, tužna slika pravosudja.
  • Okrugli ćošak

    04.07.2022 20:40
    Naravno da je gospođa sudija, rešila da spase i obraz i čast, i da ne sudi pod pritiscima političke, verske i građevinske mafije. Verovatno bi je kasnije pojeo mrak. " Kakav mrak, pa ovde je demokratija?" " Demokratski ( radikalsko-sicilijanski) mrak".
  • Ivanović

    04.07.2022 20:38
    Laž
    "Sutkinji" prestala funkcija na lični zahtev?! Odmah da vam kažem da je to jedna velika laž,kao i sve što izlazi iz NS Osnovnog suda... čudi me da se neko od novinara malo više ne zainteresuje oko ovog i još nekih slučajeva,koji se vode pred OSNS...ima nešto trulo u državi Danskoj...samo treba malo zagrebati površinu...bilo bi tu spektakularnih vesti
  • Baba Jula

    04.07.2022 16:07
    Iii?
    Sutkinja (kako skaradna rec za zenu koja je po zanimanju sudija, a zanimanje je imenica zenskog roda) se upisuje u imenik advokata? Ili ce biti visoki funkcioner SNS-a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna